Personlig træning – Odense

Fælles træning for familie eller lukket hold

Fælles træning for familie eller privat gruppe.

Kom i form sammen med familien eller venner !

Træn sammen!

Motiver hinanden!

Hav det sjovt sammen!

I Sport & Health tilbyder vi nu fælles træning med en af vores personlige træner, for familier, sportshold eller en gruppe venner, der vil styrketræne sammen eller dyrke fitness sammen.

For familier har denne træningstime det primære mål at skabe sunde rutiner i hverdagen, have det sjovt sammen og skabe interessen for fysisk træning. Samtidig med at I kommer i bedre form. Træningen sammensættes ud fra jeres ønsker og fysiske niveau. Fælles træningen er oplagt, hvis det ene af familie medlemmerne er tilmeldt et forløb hos os og I gerne vil støtte op og bruge tid sammen på træning. Træningen tilrettelægges så alle kan være med på tværs af alder og køn. Børn, teenagere og voksne.

Familie træningen kan også bruges af forældre, der ønsker at træne sammen, men ikke kan få passet barn/børnene. Vi har plads til barnevogne og gulvområde til at lege på.

Fælles træningen for lukkede hold kan bruges i forbindelse med genoptræning efter fødsel og I er en mødregruppe, der gerne vil i form efter fødsel.

For lukkede grupper/hold skaber fælles træningen et socialt sammenhold, hvor I presser og motivere hinanden. I fællesskab opnår I resultater mens I har det sjovt, vi garantere at I bliver udfordret både fysisk, mentalt og får svedt en masse. Der tages i træningen hensyn til den enkeltes fysiske form og formåen.

Fælles træningen kan bruges som vinter træning for at holde formen ved lige eller opbygge formen til for eksempel : Skiferie, styrketræning for motion cyklister, eller en løbeklub der ønsker styrke træning som supplement til løb. Mulighederne er mange.

I vælger, hvad der skal trænes hen imod! Vi får jer i form til det!

Træningen planlægges ud fra en fysisk vurdering / test af alle deltagere, så den personlige træner kan sammensætte det rigtige træningsprogram til jer. Der kan være individuelle forhold som der skal tages hensyn til.

Der vil være mulighed for at deltagerne har specifikke mål og ønsker, som den personlige træner skal fokusere på i planlægningen af træningen.

Det er muligt at kombinere fællestræningen med vores normale personlig trænings forløb eller klippekort til enkelt timer med personlig træning.

Der kan være op til 8 personer på et hold.

Priser: (for hele gruppen) pr måned.

 • 1 trænings time er 55 minutter
 • 1x træning pr uge 2600 kr
 • 2x træning pr uge 4900 kr
 • 3x træning pr uge 7200 kr

Trænings tidspunktet planlægges i samråd med jeres træner, men vil typisk være et fast tidspunkt i hverdagen eller i weekenden.

Træningen foregår i vores lokaler på Thorslundsvej 2B i Odense C. Centret er privat ejet og ikke tilknyttet nogen kæder. Vi lægger stor vægt på den personlige relation og sikkerheden i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Derfor er der ikke mere end 10 personer til stede i træningslokalet af gangen incl trænere.

Skal I videre på arbejde, skole eller andet er der selvfølgelig badefaciliteter med shampoo og body-wash til fri afbenyttelse, ligesom vi tilbyder håndklæder til brug under træningen.
Der er gratis parkering lige ved centret.

GRUPPE TRÆNING 1 x om ugen

2600 kr
pr. måned


 • 1 trænings time er 55 minutter
 • 1x træning pr uge
 • Trænings tidspunktet planlægges i samråd med jeres træner

GRUPPE TRÆNING 2 x om ugen

4900 kr
pr. måned


 • 1 trænings time er 55 minutter
 • 2x træning pr uge
 • Trænings tidspunktet planlægges i samråd med jeres træner

GRUPPE TRÆNING 3 x om ugen

7200 kr
pr. måned


 • 1 trænings time er 55 minutter
 • 3x træning pr uge
 • Trænings tidspunktet planlægges i samråd med jeres træner

Kontakt os

Thorslundsvej 2B, indgang v / Behandlercentrum 5000 Odense C