Personlig træning – Odense

Gratis undersøgelse af kroppen ved Aarhus osteopati

gratis undersøgelse af kroppen ved Aarhus osteopati

Der er indgået et samarbejde med Aarhus Osteopati Odense og Sport and Health Odense.
Det betyder at du som medlem hos Sport and Health kan få en snak og undersøgelse af din problemstilling gratis ved en af Aarhus Osteopati’s behandlere, og får 10% rabat på behandling.
Så har du en smertetilstand eller gene du gerne vil have et kig på, så kan du enten booke direkte ved Aarhus Osteopati (anfør “Sport and Health”), eller tage fat på din træner som sørger for, at Aarhus Osteopati Odense kontakter dig. 

Hvad er osteopati

En osteopat besidder to autoriserede uddannelser. Forud for osteopatuddannelsen har osteopaten en bachelorgrad i fysioterapi, for derefter at uddanne sig til osteopat over 4-5 år. En osteopat har uddannelse indenfor alle videnskabelige fag der vedrører menneskekroppen. Osteopater betragter individet og kroppen som en helhed. De har til formål at finde årsagerne bag ved de problemer den enkelte har, i stedet for kun at behandle symptomerne derpå. Det gøres ved at kigge på alle kroppens systemer og forstå deres sammenhæng. F.eks. kan problemer i organsystemet påvirke led og muskler.

En typisk osteopatisk undersøgelse: 

Først vil hele din historie gennemgås, hvor alle kroppens systemer bliver spurgt ind til. Derefter laves der en undersøgelse hvor hele kroppen tjekkes for dysfunktioner – områder hvor bevægelse og funktion ikke er optimalt. Her tjekkes alle led, muskler, bindevæv, hinderne omkring organerne, nerverne, kraniet mm.  

Kontakt os

Thorslundsvej 2B, indgang v / Behandlercentrum 5000 Odense C