Personlig træning – Odense

TRæning med resultater  kunde spotlight

Sammen når vi dit mål!

Læs om vores kunders resultater her. Vi sætter fokus på vejen til målet.

MARIA  Har på 3 måneder tabt 14 kg, heraf 12,7 kg fedt. Maria er godt på vej mod målet af en krop hun elsker at være i. 

3 måneder inde i processen og Maria arbejder hårdt for at nå sine mål og hun opnår virkelig nogle store milepæle. Hun er et fantastisk eksempel på hvad dedikation og vedholdenhed kan gøre for ens resultater. Maria har været på en personlig træningsplan hos os siden februar. Hun har trænet hos os 2 gange om ugen og fået kost rådgivning. Hun har indtil videre tabt 14 kg, reduceret hendes fedt procent med næsten 10 procent, deraf har Maria har tabt 12,7 kg fedt.

Men de vigtigste milepæler er, at hun har opnået en træningslyst og ser frem til at træne og blive stærkere for hver gang.

Maria siger: ” at starte normal træning hos sport&Health har været en helt særlig oplevelse. Jeg var i ekstremt dårlig fysisk form i begyndelsen, selv nemme små korte øvelser føltes uhåndterlige. Min motivation var høj i starten og er blevet større efter at se de fantastiske forbedringer i slutningen af hver måned. Min personlige træner Rui er exceptionel god til at opbygge workouts som er udfordrende og virkelige effektive, men som ikke er umulige for mig. Jo mere jeg var til træning, jo mere følte jeg en ivrighed til at træne oftere, blive længer i centeret, presse mig selv mere gennem træningspassene osv. for at få mere ud af hver eneste workout. Jeg fik endda hjemmelavet workouts sendt til min e-mail når en planlagt træning ikke kunne lade sig gøre.

At starte på min selv-forbedrende rejse hos Sport&Health har været den bedste beslutning jeg har truffet i mange år. Alt det hårde arbejde og alt det sved jeg har svedt kombineret med deres rådgivning i sundere spisevaner er præcis hvad jeg havde brug for. Jeg er glad og stolt og jeg vil fortsætte indtil og mere til for at nå min vision af en krop jeg elsker at værre i.

 

 

 

 

Kontakt os

Thorslundsvej 2B, indgang v / Behandlercentrum 5000 Odense C